Over ons.

Al tientallen jaren is behangerafhalen.nl op zoek naar de beste manier om behang te verwijderen. Ontdek wie wij zijn en hoe we te werk gaan!

1 Aanspreekpunt

Wil je 1 aanspreekpunt voor je project? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen niet alleen je behang verwijderen maar ook behangen en schilderen. Mocht je zelf aan de slag willen, dan kun je in onze webshop alles bestellen wat je maar nodig hebt.

Onze Missie

Behangerafhalen.nl wil consumenten gemak bieden. Dit betekend dat wij je willen ontzien bij alle stappen. Wij regelen de materialen, gereedschappen en voeren de klus uit. De klant hoeft hierdoor niet meer te doen en betaald daar een eerlijke prijs voor!

Enkele Teamleden

Geert van Behang Eraf Halen.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is voor alle behangbedrijven het aanspreekpunt. Hij zorgt voor alle materialen en de vakmannen. Een echte vakman met meer dan 15 jaar ervaring.

Luis van Behang Eraf Halen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis heeft de dagelijkse leiding over de nieuwbouwprojecten. Zo is hij het  aanspreekpunt van alle schildersstukadoors en behangers
Sander van Behang Eraf Halen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Aan de telefoon hebben wij een zeer gedreven virtual assistant zpp er. Sander werkt al meer dan 10 jaar voor ons en weet echt alles over het eraf halen van behang.

Hulp nodig bij een bouwproject ?

Het team van Behang Eraf Halen is gedreven en landelijk vertegenwoordigd. Wil je en klus telefonisch of persoonlijk doornemen? Neem dan contact met ons op.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven